We zijn gesloten

Maandag vanaf uur open

Werkvoorbereider/Orderverwerker (30/37 uur) gezocht!

Houd jij ervan om alles op orde te hebben en word jij blij van goede communicatie? Lijkt een functie waarbij je een belangrijke schakel bent in het bedrijf jou leuk? Dan zoeken wij jou!

 

Over ons

De Keukenzaak is een zelfstandige onderneming die al meer dan 35 jaar ervaring heeft op keukengebied. In onze prachtige showroom hebben wij een ruim assortiment van gerenommeerde keukenmerken en moderne apparatuur. De Keukenzaak gaat voor 100% klanttevredenheid. In een gemoedelijke sfeer vertalen wij ieders woonwensen in een persoonlijk én betaalbaar keukenontwerp welke naadloos aansluit op de stijl van het interieur. Bij ons vindt men de combinatie van goede service, goede kwaliteit en een scherpe maar vooral eerlijke prijs. Naast de particuliere markt rekenen wij ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot onze klantenkring.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit

Als werkvoorbereider/orderverwerker verzorg je de bestellingen en controleer je nauwkeurig alle orderbevestigingen. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de montagewerkzaamheden en de leveringen van de keukens en overige orders. Hiernaast onderhoud je de contacten met de monteurs en klanten, je bent dus een belangrijke schakel in het bedrijf. Geen dag is hetzelfde, want elke keuken is anders dus elke klant is uniek!

 

Wat breng jij mee

Wij zoeken een werkvoorbereider/orderverwerker die denkt in mogelijkheden. Iemand die overal kansen ziet en deze proactief oppakt. Je houdt ervan om de samenwerking aan te gaan met collega’s maar kunt ook zelfstandig aan de slag. Een verfrissend persoon met hart voor de zaak.

 

 

Wat bieden wij jou

Kom jij ons team versterken? Dan bieden wij jou een leuke en zeer afwisselende functie voor 30/37 uur aan. Je ontvangt salaris conform CAO retail non-food wonen en de daarbij horende pensioenregeling. Je komt te werken in een klein en hecht team waarin de lijntjes lekker kort zijn.

 

Contact

Word jij enthousiast na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al aan de slag gaan in een ervaren keukenzaak en een gezellig team?
Stuur dan een mailtje met jouw cv en motivatie naar administratie@dekeukenzaak.nl.