We zijn gesloten

Morgen vanaf 10:00 uur open

Over ons

De Keukenzaak; de keukenspecialist van Schagen en omstreken

In december 2012 opende Marko Groot de deuren van De Keukenzaak. In eerste instantie is hij begonnen met Inbouwtoppers.nl en voorzag vele tevreden klanten van diverse inbouwapparatuur. De liefde voor keukens nam hij over van zijn vader Jan Groot, die tot aan zijn pensioen de gelijknamige keukenzaak in Schagen leidde, en zijn zoon de fijne kneepjes van het vak leerde. Hierdoor besloot hij al vrij snel om naast alleen inbouwapparatuur van hoogwaardige kwaliteit, ook prachtige , complete keukens te gaan verkopen. Met inmiddels ruim 35 jaar aan keukenervaring kunt u vertrouwen op een betrouwbaar en degelijk advies.

U bent bij ons geen nummer!

De Keukenzaak is aangesloten bij De Keukenspecialist. Achter de Keukenspecialist staat DER KREIS, de grootste keukeninkooporganisatie van Europa. Deze samenwerking maakt mogelijk dat wij producten van alle grote keuken-, apparatuur- en werkbladenleveranciers kunnen aanbieden. Daarnaast voeren wij exclusieve dealerschappen voor gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Nolte, Ballerina en Vancel. Daarmee bieden wij u functionele en kwalitatieve topkeukens voor een zeer betaalbare prijs. Bij De Keukenzaak bent u geen nummer, daar bent u uniek, want niets is zo persoonlijk als uw nieuwe keuken kopen.

Eerlijke prijzen en helder prijsbeleid

Bij De Keukenzaak kunt u rekenen op een combinatie van goede service en kwaliteit voor een scherpe en eerlijke prijs. Onze adviseurs toveren geen grote kortingen of gratis montage uit de hoed. Wij berekenen wat er berekend moet worden en bieden een zo scherp mogelijke offerte aan. Bij De Keukenzaak wordt niemand geforceerd tot aankoop van een keuken.

Persoonlijk keukenontwerp

Wanneer u ons een bezoek brengt, zult u merken dat er talloze mogelijkheden zijn qua opstellingen, frontjes, kleuren en grepen. Wij nemen graag de tijd om u door dit aanbod van keukens, apparatuur en werkbladen te begeleiden. Samen met u ontstaat er een keuken die geheel aan uw wensen voldoet. Met ons 3D-tekensysteem kunnen wij uw situatie levensecht nabootsen zodat uw droomkeuken al direct vorm krijgt. Kom gerust langs en laat u adviseren!