We zijn gesloten

Maandag vanaf uur open

Liebherr WKEgw 582 GrandCru Inbouwbare wijnbewaarkast wit € 1.899,- incl. BTW.

Houdt uw wijn op de juiste temperatuur met deze luxe Liebherr inbouwbare wijnbewaarkast.

Tiptoets bediening
De deur opent automatisch wanneer u met uw vinger tegen de deur tipt.

Deuralarm
Om levensmiddelen veilig te bewaren, waarschuwt het akoestische deuralarm na 60 seconden wanneer de deur openstaat.

Actief koolfilter
Geuren uit de omgeving kunnen wijnen bij een langdurige opslag negatief beïnvloeden. Bij de wijnkasten waarborgt de toevoer van verse lucht via het eenvoudig te vervangen actieve koolfilter een optimale luchtkwaliteit.

Ideale luchtvochtigheid
De juiste luchtvochtigheid is een belangrijk componenten bij het bewaren van wijnen. Daardoor blijft de kurk soepel en droogt niet uit. Om de binnenkant van de kurk ook zo vochtig mogelijk te houden, dienen wijnen liggend te worden bewaard. Met een luchtvochtigheid van meer dan 50% garanderen wijnkasten de beste omstandigheden. Al naargelang behoefte kan de luchtvochtigheid van de wijnbewaarkasten worden gereguleerd via de ventilatietoets.

Kinderbeveiliging
De kinderbeveiliging kan zodanig worden geprogrammeerd, dat per ongeluk uitschakelen van het apparaat wordt voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging ingeschakeld is, wordt dit weergegeven door een symbool in het MagicEye.

Trillingsvrij bewaren
Zelfs geringe schokken kunnen het rijpingsproces van wijnen storen en het laten bezinken van looistoffen verhinderen. Speciaal ontwikkelde, zeer trillingsarme compressoren zorgen er bij alle wijnkasten voordat de wijnen zorgvuldig worden bewaard.

Conditie: De wijnbewaarkast heeft even in onze showroom gestaan.
Adviesprijs: € 2.399,- incl. BTW.
Onze prijs: € 1.899,- incl. BTW.