Vandaag geopend tot 17:30

Morgen vanaf 10:00 uur open

Demokeuken Nolte mat wit / beton met kookeiland incl. app. € 19.000,- incl. BTW.

Bij deze keuken heeft u meer dan voldoende ruimte en middelen om uitgebreide gerechten te bereiden. De keuken is voorzien van mat witte fronten gecombineerd met echte betonfronten.
De wandplanken breken het massieve van de kasten en maken een mooi harmonieus geheel van de keuken. Met één druk op de knop opent of sluit u de elektrische bovenkasten. De keuken is tevens voorzien van ledverlichting.

Het kookeiland is voorzien van een 80 mm dik keramiek werkblad in een rustgevende betonlook.
Het andere keukendeel is voorzien van een 11 mm dik massief RVS werkblad met een ingebouwde spoelbak wat naadloos in elkaar overloopt. De inductiekookplaat en afzuigkap zijn van Novy en de overige apparatuur van AEG. In de hoge kasten zijn de combioven 45 cm, inbouwkoffiemachine 45 cm met daaronder een 102 cm hoge vriezer en de stoomoven 45 cm met daaronder de 102 cm hoge koeler te zien. Ook is de keuken voorzien van een inbouwvaatwasmachine. Wat tegenwoordig ook bijna niet kan ontbreken in een nieuwe keuken is de Quooker. Deze keuken is voorzien van de Quooker Front: koud, warm en kokend water uit één kraan. Ook gekoeld en bruisend water wanneer u hem combineert met de CUBE.

Keuken=Nolte greeploos Front 1=Plus mat wit Front 2=Portland Cement saffier grijs Werkblad eiland = Keramiek Pietra Perla 8cm Werkblad wandkant + Rvs 4mm massief orbitaal geborsteld Spoelbak = Franke RVS 50×40 Kraan = Quooker front, combi boiler en cube Koeler = AEG 102cm Vriezer = AEG 102cm Stoomoven = AEG 45cm Koffiezetapparaat = AEG 45cm Combi oven = AEG 45cm Vaatwasser = AEG met comfortlift Kookplaat = Novy Afzuigkap = Novy

Conditie: Gebruikt maar in nette staat. Deze showroomkeuken is slechts 3 jaar door ons gebruikt als demokeuken.
De prijs: € 19.000,- dit is exclusief demonteren, leveren en monteren.