We zijn gesloten

Maandag vanaf uur open

Plug, Cook & Dine inductiekookplaten

De snelste (en mooiste) vervanging voor een gaskookplaat

Ons land heeft een uniek elektriciteitsnetwerk in Europa, daarom ontwikkelt ETNA haar inductiekookplaten specifiek voor de Nederlandse markt. Uit onderzoek van ETNA en DVJ Insights blijkt dat de technische aansluiting een drempel kan zijn bij de aanschaf van een inductiekookplaat. Naast een gemakkelijke online keuzehulp heeft ETNA daarom ook een andere eenvoudige oplossing: design inductiekookplaten die je gewoon op het stopcontact aansluit. Het Nederlandse keukenmerk heeft zowel een vrijstaand- als een inbouwmodel. Plug, Cook & Dine!
Maar liefst 70% van de Nederlanders beschouwt inductie als het beste alternatief voor gas. De meest genoemde redenen zijn dat het eenvoudig in gebruik is, makkelijk is schoon te maken, snel en veilig is. Vooral vrouwen geven aan dat de veiligheid een belangrijke factor is bij de aanschaf van een inductiekookplaat. De plaatsing van de meeste inductiekookplaten vereist een aanpassing in de meterkast, iets meer dan een kwart van de Nederlanders beschouwt dit als een nadeel van een inductiekookplaat.
De technische installatie van deze twee kookplaten is gemakkelijk: ze zijn geschikt voor een normaal stopcontact. Door slim powermanagement zorgt de kookplaat dat je nooit over het maximale vermogen heen gaat, je levert wel iets snelheid in maar zeker als je van gas komt ervaar je nog steeds een aanzienlijke verbetering. Wil je hier alles over weten, neem dan gerust contact met ons op!


Oplossing 1 (foto 1 ): De vrijstaande design inductiekookplaat
Mensen die geen tijd, zin of middelen hebben om de inductiekookplaat te installeren via de meterkast, kunnen binnen no-time dit vrijstaande design model plaatsen. De Plug ’n Cook KIV254RVS in RVS sluit je aan op een normaal geaard stopcontact en past met een breedte van 54cm perfect op een tafelmodel koelkast van 55 cm breed. Dankzij de warmhoudfunctie kun je eten op een constante temperatuur van 70 graden warmhouden, zodat de smaak behouden blijft.

Oplossing 2 (foto 2): De inbouw inductiekookplaat met een stekker
Zonder je keuken te verbouwen een luxe inbouw inductiekookplaat die je plaatst en aansluit. De innovatieve ETNA KIS670ZT Plug ‘n Cook is maar liefst 70 cm breed waardoor je meer ruimte hebt voor je pannen tijdens het koken (maar geschikt voor een standaard nis maat van 56 x 49 cm!) en kan worden aangesloten op een normaal stopcontact. Dankzij de nieuwe Performance inductietechniek is de kookplaat fluisterstil en super efficiënt. Dankzij het powermanagement breng je een pan water 10% sneller aan de kook en de pauze- en warmhoudfunctie geven je meer vrijheid tijdens het koken.