Vandaag geopend tot 17:30

Morgen vanaf 10:00 uur open

Open huis na verbouwing bij De Keukenzaak

SCHAGEN – Zoals sommigen wellicht al weten, is er bij De Keukenzaak de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een geheel nieuwe huisstijl. De keukenwereld is volop in beweging, De Keukenzaak ook!

Begonnen in 2012 als Inbouwtoppers.nl is De Keukenzaak inmiddels een begrip in de Noordkop en uitgegroeid naar een volwaardige keukenzaak. “Waar wij de laatste tijd zo druk mee zijn geweest? Onze vertrouwde huisstijl hebben wij kritisch bekeken en aangepast, met als resultaat een nieuw logo, een nieuwe belettering en een compleet nieuwe website. In bioscoop Kinepolis Cinemagnus draait een leuke reclame met meerdere impressies van onze prachtige nieuwe huisstijl!”, aldus eigenaar Marko Groot.

Prachtige nieuwe keukens

Ook de showroom is flink onder handen genomen. Marko: “Wij hebben ontzettend veel prachtige nieuwe keukens geplaatst. Tijdens ons jaarlijkse bezoek aan de beurs in Duitsland deden wij enorme inspiratie op en zijn aan de slag gegaan om onze klanten alle nieuwe mogelijkheden in keukenland te kunnen tonen. Graag laten wij hen kennis maken met alle noviteiten in onze vernieuwde showroom.”

Acties

De Keukenzaak is klaar voor het nieuwe decennium en wil dit met de klanten vieren! “Uiteraard openen wij onze deuren tweede kerstdag. Iedereen is van harte welkom om inspiratie op te doen. En wie iets te vieren heeft trakteert! Wij hebben leuke acties om onze ‘heropening’ te vieren zoals een Franke kookveldafzuiging voor slechts € 1.799,- (normale prijs is € 3099,-). En wie voor 1 februari een nieuwe keuken aanschaft, krijgt een Quooker t.w.v. € 1.000,- cadeau! Deze en overige acties zijn geldig tot en met 31 januari 2020, komt u gerust langs om de voorwaarden na te vragen. U bent van harte welkom bij de vernieuwde Keukenzaak!”, besluit Marko Groot.

De Keukenzaak is di-vrij van 10.00-17.30 uur, za van 10.00-17.00 uur en tweede kerstdag open, 24, 25 december en 1 januari gesloten.