We zijn gesloten

Dinsdag vanaf 10:00 uur open

Nieuw Lofra Maxima Inductionfornuis in Full Black

Hij is speciaal voor de Nederlandse markt ontworpen: de Lofra Maxima Full Black 90cm inductie. Deze week verscheen het nieuwe, volledig zwarte fornuis dat voorzien is van alle denkbare opties. Dit 90cm brede inductie fornuis past, doordat gebruik wordt gemaakt van een strakke vangschaal zonder opstaande ventilatierand, in zowel een landelijke, eiland of design keuken.
De Lofra Maxima Full Black is uitgevoerd met een krachtige multifunctionele oven met draaispit, geleide rails, roosters en bakplaat en heeft een krachtige 5 pits inductiekookplaat welke uiterst eenvoudige te bedienen is. De kleur zwart is tot in de kleinste details doorgevoerd.
De inductieplaat met 5 zones is te bedienen is met de knoppen aan de voorzijde, de grootste zone zit in het midden. De status van de inductiezones worden weergegeven op het display aan de bovenzijde.
De Maxima 2-oven beschikt over een (programmeerbare) multifunctionele oven van 66 liter met in totaal 9 functies. Populaire functies zoals hetelucht stand, grillen, onderwarmte, bovenwarmte en conventioneel koken zijn allemaal mogelijk op de Lofra. Daarnaast heeft de Lofra een ‘kleinere’ oven van 30 liter met ook verschillende functies. Beide ovens bevatten een draaispit!
Meer informatie? Kom gerust bij ons langs.