We zijn gesloten

Dinsdag vanaf 10:00 uur open

Groots koken in iedere keuken

Ben je gek op uitgebreid koken en maak je graag lekkere gerechten in je keuken door gebruik te maken van verschillende kooktechnieken? Kies dan de unieke 3 in 1 oven van Pelgrim. Een magnetron, bakoven en volwaardige stoomoven in één compact apparaat. Dankzij de 140 voorgeprogrammeerde recepten, de eenvoudige bediening met maar één knop en het ideale schoonmaakgemak, kun je met de 3 in 1 oven groots kunt koken in iedere keuken.

Ruimtebesparend
Wil je geen concessies doen in je kookwensen, maar heb je geen ruimte in de keuken voor meerdere ovens? Dat hoeft ook niet! In plaats van drie ovens in de keuken, heb je maar één oven nodig. In de 3 in 1 oven kun je namelijk ontdooien, grillen, bakken, stomen en opwarmen. Ideaal wanneer je een kleine keuken hebt en toch wilt genieten van grote kookwensen. De oven is ruimtebesparend voor iedere keuken en voldoet aan al je kookwensen.

Grote oveninhoud
De 3 in 1 oven is de grootste nis 45 cm oven op de ovenmarkt en heeft een XL-inhoud van 50 liter met 4 insteekniveaus. En dat terwijl hij van buiten net zo groot is als andere ovens.
De inhoud is enorm en de mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt met gemak al je gerechten snel én gezond bereiden. Of je nu kookt voor een groot of klein gezelschap. Maar uiteraard kun je ook even snel een boterham ontdooien of gerechtje opwarmen. De oven beschikt over een waterreservoir van 1,3 liter voor stomen en is gemakkelijk en volledig uitneembaar. Dankzij de vier geperforeerde openingen in de hoeken van de achterwand verspreidt de stoom zich evenwichtig, zodat gerechten geleidelijk bereid worden en heerlijk mals blijven.

Stoer matzwart en stijlvol RVS design
De 3 in 1 oven is verkrijgbaar in twee designkleuren; stoer matzwart en stijlvol RVS. Voor beide materialen geldt dat je er geen vingerafdrukken op ziet en de ovens gemakkelijk gereinigd kunnen worden. Welk design heeft jouw voorkeur?
· Matzwart De zwarte keuken is tegenwoordig steeds populairder, dus waarom het apparatuur niet? Als eerste in Nederland introduceert Pelgrim een volledige matzwarte productlijn die aansluit op deze trend. De matzwarte apparatuur zorgt voor een mooie en stoere uitstraling van de keuken. Combineer de matzwarte 3 in 1 oven met andere apparaten uit de matzwart-lijn en je hebt een prachtige combinatie in je keuken.
· RVS RVS design is niet meer weg te denken uit keukens. Kies je voor RVS design, dan kies je voor stijlvol. Samen met andere RVS apparaten van Pelgrim creëer je een mooie moderne keuken. Bovendien is het RVS vlekvrij en dus gemakkelijk te reinigen.

Enige in de markt
Pelgrim biedt als enige in de markt deze voordelige oven met 3 functies in 1 keukenapparaat. Alle functies kun je ook nog eens met elkaar combineren. Bakken, garen en stomen, je stelt het eenvoudig in en de oven past in iedere keuken.