Vandaag geopend tot 17:30

Morgen vanaf 10:00 uur open

Ervaren keukenadviseur M/V gezocht 36-40 uur

Ben jij degene met passie voor keukens? Ben jij in staat om met de wensen van de klant en met jouw advies een keuken te ontwerpen? Kun jij een compleet prijsvoorstel (offerte) voor de klant maken, bestellingen doorgeven en daarnaast zorg dragen voor de volledige afwikkeling?  Haal jij energie uit het creatief omgaan met last-minute aanpassingen? Ben jij iemand die niet opgeeft voor het geregeld is? Ga jij door waar een ander stopt?  Lees dan verder, dit is de vacature die jij zoekt!

Wie zijn wij
De Keukenzaak is een zelfstandige onderneming die al ruim 35 jaar ervaring heeft op keukengebied. In onze prachtige showroom hebben wij een ruim assortiment van gerenommeerde keukenmerken en moderne apparatuur.
De Keukenzaak gaat voor 100 % klanttevredenheid. In een gemoedelijke sfeer vertalen wij ieders woonwensen in een persoonlijk én betaalbaar keukenontwerp welke naadloos aansluit op de stijl van het interieur. Bij ons vindt men de combinatie van goede service, goede kwaliteit en een scherpe maar vooral eerlijke prijs. Naast de particuliere markt rekenen wij ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot onze klantenkring.
Je komt te werken in een klein team, waardoor de lijntjes lekker kort zijn.
Je komt binnen in een hecht team, die jouw inbreng en creativiteit enorm waardeert!

Wat breng jij mee
We zoeken een ervaren keukenadviseur die denkt in mogelijkheden in plaats van problemen. Iemand die overal kansen ziet en deze proactief oppakt.
Je houdt ervan om de samenwerking aan te gaan met collega’s maar kunt ook zelfstandig aan de slag. Een verfrissend persoon met hart voor de zaak.

Wat bieden we jou
Kom jij ons team versterken? Dan bieden wij jou een leuke en zeer afwisselende functie voor 36-40 uur aan met korte communicatielijnen. Je ontvangt een goed (vast) salaris, mede afhankelijk van je ervaring en de daarbij horende pensioenregeling.  Bovendien is het een aanstelling met uitzicht op een vast contract.

Neem contact op
Voel jij je aangetrokken tot de functie van keukenadviseur bij De Keukenzaak? Of wil je meer informatie over de inhoud en de sollicitatieprocedure?
Stuur jouw CV en motivatie uiterlijk voor 27 maart naar administratie@dekeukenzaak.nl t.a.v. Mirjam Volten. Voor vragen kun je ook bij haar terecht op telefoonnummer 0224-745003.