We zijn gesloten

Vandaag vanaf 10:00 uur open

De Keukenzaak ‘no-nonsense’  en steengoede aanbiedingen!

Acht jaar geleden en vele tevreden klanten verder heeft Marko Groot in december 2012 de deuren van De Keukenzaak geopend. De liefde voor keukens is hem met de paplepel ingegoten wat maakt dat bij De Keukenzaak met passie en inmiddels ruim 35 jaar keukenervaring de mooiste keukens worden ontworpen.  Bij De Keukenzaak kunt u rekenen op een combinatie van goede service en kwaliteit voor een scherpe maar vooral een eerlijke prijs. Hun adviseurs toveren geen grote kortingen of gratis montage uit de hoge hoed. Er wordt berekend wat er berekend moet worden en dan krijgt de klant een duidelijke, transparante en tevens scherpe offerte mee naar huis zodat ze deze nogmaals rustig op hun gemak kunnen doornemen en bespreken. Bij de Keukenzaak wordt niemand geforceerd tot aankoop van een keuken, ‘no-nonsense’ dus!

Prachtige nieuwe keukens

Zoals sommige van jullie wellicht al weten , is er bij De Keukenzaak het afgelopen jaar hard gewerkt aan een geheel nieuwe huisstijl. De keukenwereld is in beweging, De Keukenzaak ook! De showroom is flink onder handen genomen. Tijdens het jaarlijkse bezoek aan de beurs in Duitsland (2019) en de online beurzen van dit jaar deden zij meer dan voldoende inspiratie op om aan de slag te gaan om hun klanten alle nieuwe mogelijkheden in keukenland te kunnen tonen.  In de verbouwde showroom kunt u kennis maken met alle noviteiten en talloze nieuwe keukenopstellingen.

Steengoede aanbiedingen

Het was een uniek en beladen jaar, ieder heeft dat op een eigen manier beleefd. De Keukenzaak sluit 2020 af en is klaar voor 2021, dit willen zij met u vieren!  Wie iets te vieren heeft trakteert! Omdat er rekening gehouden wordt met de richtlijnen van het RIVM spreidt De Keukenzaak hun aanbiedingen uit over een lange periode. Vanaf heden t/m eind januari ontvangt u bij aankoop van een keuken een klein huishoudelijk artikel. Tevens bieden zij een gratis Quooker aan t.w.v. € 1000,- en last but not least een stenen werkblad van zes of acht cm dikte voor de prijs van een werkblad van vier cm dikte. Uiteraard bent u ook de Tweede Kerstdag van harte welkom bij De Keukenzaak om inspiratie op te doen.  De showroom heeft een oppervlakte van 600 vierkante meter en voldoet daarmee aan de eisen om voldoende afstand van elkaar te houden.
Beleef uw nieuwe keuken bij De Keukenzaak!

De Keukenzaak is di-vrij van 10.00-17.30 uur, za van 10.00-17.00 uur en Tweede Kerstdag van 11.00-16.00 uur open, 25 december en 01 januari gesloten.

De Keukenzaak, de Fok 7 Schagen W: www.dekeukenzaak.nl M: info@dekeukenzaak.nl
T:0224-745003