We zijn gesloten

Morgen vanaf 10:00 uur open

Boretti novità

Boretti presenteert met trots een nieuwe inductiekookplaat. Deze kookplaat bevat de ultieme combinatie: een krachtig geïntegreerd afzuigsysteem én flexzones. Zo kunnen de kookzones gekoppeld worden tot één groot kookoppervlak en hoeft er geen traditionele afzuigkap meer geplaatst te worden.

 

De afzuiging in de keuken brengt ontzettend veel opties met zich mee. Waar afzuigkappen eerst een eyecatcher in de keuken waren, hoort een moderne kookplaat met geïntegreerde afzuiging op dit moment bij de laatste trends.

De nieuwe kookplaat met geïntegreerde afzuiging bevat daarnaast vele voordelen:
– De motor is gepositioneerd onder het kookoppervlak. De kookplaat kan worden geplaatst in een kast met een werkblad vanaf 65cm en in een kookeiland met een plinthoogte vanaf 10 cm.
– De kookplaat bevat OCTA zones waarmee een groot kookveld gecreëerd kan worden. Ideaal voor grote pannen en grillplaten.
– Uitneembare vetfilters, geschikt voor de vaatwasser.
– Voor het overkoken van gerechten bevat de kookplaat een overloopreservoir (700 ml). Deze is eenvoudig te legen door middel van een afvoertap aan de onderzijde. Ook kan deze vanuit boven schoongemaakt worden (niet uitneembaar).
– Geringe inbouwdiepte (21cm).
– Aansluitingen zijn universeel voor Naber systemen.
– Ideaal voor combinatie met plasmilters: PUROQUADRO600 en PUROQUADRO650L.