We zijn gesloten

Dinsdag vanaf 10:00 uur open

Alle ruimte om te koken!

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Free Area Inductiekookplaat van Atag. Een inductiekookplaat bestaande uit één grote kookzone, wat zorgt voor maximale flexibiliteit. Er is ruimte tot 6 pannen tegelijk, de grootte van de pan wordt herkend en past het vermogen aan op de pan. Bekijk hier alle voordelen van deze veelzijdige en flexibele inductiekookplaat:

Bedieningsgemak: een helder TFT touchscreen
De inductiekookplaat heeft een helder 7 inch TFT touchscreen. Het kleurrijke overzichtelijke touchscreen geeft in een overzicht weer welke pannen waar op de inductiekookplaat staan en laat tevens zien wat de ingestelde waarden per pan zijn.

Alle kookruimte: extra grootte Free Area inductiekookplaat
De inductiekookplaat is 95 cm breed en heeft een totale kookruimte van meer dan 3100 cm². U bent hierdoor niet gebonden aan vaste kookzones, maar u hebt één grote kookzone. De inductiekookplaat biedt ruimte voor 6 pannen tegelijk. Het intelligente powermanagement systeem zorgt voor optimale verdeling van het beschikbare vermogen en heeft tevens een boost functie, welke ideaal is voor grote pannen.

Intelligente inductie
De inductiekookplaat heeft verschillende spoelen en sensoren en met de stille ventilatoren in de plaat is het flexibel en geruisloos in gebruik. Dankzij de perfecte harmonie tussen de inductiekookplaat en de TFT touchscreen werkt de inductiekookplaat met u mee en zorgt dat u op het TFT touchscreen ziet wat het systeem doet en kan. Zodra u iets doet dat niet kan, bijvoorbeeld de pannen te dicht bij elkaar, dan geeft hij u direct een seintje.

Intelligent en ondersteunend in gebruik: geavanceerde panherkenning
De intelligente inductiekookplaat ‘herkent’ de grootte van de pan en past het vermogen af op de pan. De Auto PotMove functie (pan veplaats functie) zorgt ervoor dat de ingestelde waarden van de pan meegaan met de pan zodra deze op de inductiekookplaat wordt verplaatst.

Perfecte pan controle
Doordat de inductiekookplaat meerdere spoelen heeft, geeft de inductiekookplaat geleidelijk en ook de juiste hoeveelheid energie af aan de pan, exact afgestemd op de grootte van de pan. De boost functie is ook per pan beschikbaar waardoor u alle controle heeft.